Ποιοι Είμαστε

Ένας υπερσύγχρονος χώρος σωματικής άσκησης ευεξίας ενδυνάμωσης χαλάρωσης αποκατάστασης

Το 99 FIT Wellness Studio είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος σωματικής άσκησης και ευεξίας στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου με υπηρεσίες Functional Training, Sports Performance, Pilates Mat, Pilates Reformer, Clinical Pilates, Yoga, Box και συμβουλευτικές υπηρεσίες Διατροφής. Οι υπηρεσίες μας στεγάζονται σε ένα τριώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 470 τ.μ., ενώ κάθε επίπεδο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τον τύπο υπηρεσιών που διατίθενται μέσα σε αυτό, υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου προπονητικού προσωπικού μας.

Ο στόχος μας

Πρώτιστο ενδιαφέρον μας ως ιδρυτές του 99 FIT ήταν η διαμόρφωση ενός φιλόξενου, καλαίσθητου και πλήρως εξοπλισμένου studio εκγύμνασης, το οποίο απευθύνεται σε κάθε τύπο αθλούμενου, σε κάθε ηλικιακή ομάδα και σε κάθε εξειδικευμένη ζήτηση. Ύψιστος στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και η διασφάλιση μιας απόλυτα ολοκληρωμένης προπονητικής εμπειρίας.

Ανακαλύψτε μας,

Μάκης Κωνσταντίνος Δημήτρης Αναστασία Δημήτρης Στέλλα Μαίρη Αλέξης  Daiva Μαρίνα Εύη

Οι αξίες μας

Σωματική Ευεξία και Ψυχική Ευδαιμονία

Ακεραιότητα

Δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτό που λέμε ότι πρόκειται να κάνουμε.

Καινοτομία

Επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμα μηχανήματα και προπονητικό εξοπλισμό που έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλή και να επιφέρουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Κοινότητα

Συμβάλλουμε στην διαμόρφωση μιας ισχυρής και υγιής κοινότητας.

Ενότητα και Ενσυναίσθηση

Θέλουμε να ξεχωρίσουμε για την ενσυναίσθηση μας προς τους πελάτες μας. Κάθε μας πελάτης έχει ένα ειδικό σύνολο αναγκών που πρέπει να ικανοποιηθούν και εμείς είμαστε εδώ για τους βοηθήσουμε να θέσουν στόχους και να τους πετύχουν.

Scroll to Top